Bieren

VAST ASSORTIMENT

JUFFIE

BLOND - 5,5%

Juffie is een heerlijke blonde dorstlesser met een goede bitter. Door een beetje tarwe mout toe te voegen krijgt dit bier haar zachte toon. Wij dry-hoppen dit bier met Hallertau Blanc hop om er een fruitig aroma aan te geven.

IBU: 31

EBC: 7

KRIJTJE

SAISON - 5,8%

Een goede dorstlesser na een dag hard werken!
Door de combinatie van gerstemout, Citrus hoppen en gist brouwde wij een Koperblonde Saison, vol van smaak en verfrissend droog. Heerlijk om ieder "seizoen" van te genieten.

IBU: 25

EBC: 7

∏ (PI)

INDIA PALE ALE - 6%

Onze I.P.A. is een donkerblond bier waarbij de bitterheid bescheiden is gehouden. De volle smaak komt door een mix van verschillende mout soorten. ∏(pi) is gehopt met Citra, Equinot en Mosaic. Dat zorgt voor de fruitige en bloemige tonen die bekend zijn voor een I.P.A. 

IBU: 23

EBC: 8

STRAFWERK

TRIPEL - 8,2%

Strafwerk, het eerste bier dat uit onze ketels kwam in 2016. Het is een stevig blond bier met een geur van bloemen en een vleugje banaan. De smaak is lichtzoet, gevolgd door een kruidige en licht bittere droge afdronk.

IBU: 26

EBC: 9

SEASONALS

HEILIG BOONTJE

SESSION PALE ALE - 3,5%

Ons lichtste bier in het assortiment. 3,5%, fris met veel citrus uit de hopgiften. Het gebruik van Haver en Tarwe geven dit bier ondanks het lage alcoholpercentage toch nog veel body.

IBU: 17

EBC: 8

BOKKIE

BOKBIER 

Aan het eind van iedere zomer maken we ons op voor het bokseizoen en brouwen we een nieuwe versie van Bokkie. We willen nog wel afwijken van de traditionele richtlijnen en vinden het leuk om meer speciaalmout te gebruiken, te dryhoppen of wat met kleur te spelen.

IBU: 60

EBC: 80

OUDERAVOND

TIRAMISU STOUT 8,5%

Onze Tiramisu Stout gemaakt met koffiebonen, vanille, lange vingers en Amaretto. Door het gebruik van chocolademout is dit een heerlijk toetje.

IBU: 60

EBC: 80

SPECIALS

SCHOOLFEEST V1

WEIZENBOK - 7,5%

Voor ons tweejarige bestaan brouwden wij beiden een versie van schoolfeest. Leon ontwikkelde voor zijn feestje een Weizenbok. Volmondig met toetsen van banaan en karamel. 

SCHOOLFEEST V2

DOUBLE INDIA PALE ALE - 8,5% 

Voor ons tweejarige bestaan brouwden wij beiden een versie van schoolfeest. Bryan ontwikkelde voor zijn feestje een Double IPA. Een heftigere versie van onze standaard IPA met meer hops en een grotere moutstort.

IBU: 65

EBC: 18

'T KOFSCHIP

BARREL AGED PROJECT

Naast ons vaste assortiment houden we er ook van om te experimenteren met houtlagering. We brouwen bieren om weg te leggen in verschillende soorten houten vaten. Tot op heden hebben we drie verschillende stijlen ontwikkeld:

-Rumbarrel aged Saison.

-Red Wine barrel aged Imperial Stout.

-Dark Sour Ale aged on red wine barrels.

Hou onze social media kanalen in de gaten voor nieuws over nieuwe edities

 

LA SCHIFF

BLOND - 5,5% 

In samenwerking met Henk Schiffmacher ontwikkelden we dit hoppig blond bier. Door het gebruik van een engelse giststam heeft dit bier een zacht en fruitig karakter.

IBU: 32

EBC: 10

RUYSCH

VINTAGE ALE - 3,8%

Samen met De Ruyschkamer ontwikkelden we deze heerlijke session ale. Licht in alcohol en heerlijk fruitig door de hop. Dat is mooi Ruyschkomen.

Bestelling worden op vrijdag verzonden - Verzending vanaf 6 stuks - Verzendkosten €6,50 - GRATIS vanaf €30,- Sluiten