Bieren

VAST ASSORTIMENT

JUFFIE

BLOND - 6,0%

Juffie is een heerlijke blonde dorstlesser met een zachte bitter. Door de combinatie van een Belgische gist en Duitse hoppen heeft dit bier een mooie volle body met een frisse afdronk. Het beetje kandij suiker dat wij toevoegen geeft dit bier haar zachte toon.

IBU: 23

EBC: 7

DE DIREKTEUR

Barleywine - 12%

Een Engelse Gerstewijn. Gebrouwen met onze grootste stort aan mout en een kooktijd van drie uur. Dit bier heeft tonen van rood fruit, zoethout, karamel en chocolade. Dit bier leent zich goed als bewaarbier om te laten rijpen in de kelder.

Dit bier heeft tijdens het Noord-Hollandse bierverkiezing 2019 de 3e prijs gewonnen in de categorie: volmondig zwaarbier.

∏ (PI)

INDIA PALE ALE - 6%

Onze I.P.A. is een blond bier waarbij de bitterheid bescheiden is gehouden.
∏(pi) is gehopt met de meest verse hop die beschikbaar is.
Dat zorgt voor de fruitige en bloemige tonen die bekend zijn voor een I.P.A.

IBU: 31

EBC: 8

STRAFWERK

TRIPEL - 8,2%

Strafwerk, het eerste bier dat uit onze ketels kwam in 2016. Het is een stevig blond bier met een geur van bloemen en een vleugje banaan. De smaak is lichtzoet, gevolgd door een kruidige en licht bittere droge afdronk. Kortom een heerlijke Belgian style Tripel om van te genieten.

IBU: 26

EBC: 9

SEASONALS

KRIJTJE in de Zomer

SAISON - 5,8%

Een goede dorstlesser na een dag hard werken!
Door de combinatie van gerstemout, Citrus hoppen en gist brouwde wij een Koperblonde Saison, vol van smaak en verfrissend droog. Heerlijk om ieder "seizoen" van te genieten.

IBU: 25

EBC: 7

BOKKIE in de herfst

BOKBIER 6,0%

Aan het eind van iedere zomer maken we ons op voor het bokseizoen en brouwen we een nieuwe versie van Bokkie. We willen nog wel afwijken van de traditionele richtlijnen en vinden het leuk om meer speciaalmout te gebruiken, te dryhoppen of wat met kleur te spelen.

IBU: 60

EBC: 80

Archief

HEILIG BOONTJE

SESSION PALE ALE - 3,5%

Ons lichtste bier in het assortiment. 3,5%, fris met veel citrus uit de hopgiften. Het gebruik van Haver en Tarwe geven dit bier ondanks het lage alcoholpercentage toch nog veel body.

IBU: 17

EBC: 8

OUDERAVOND

TIRAMISU STOUT 8,5%

Onze Tiramisu Stout gemaakt met koffiebonen, vanille, lange vingers en Amaretto. Door het gebruik van chocolademout is dit een heerlijk toetje.

IBU: 60

EBC: 80

SCHOOLFEEST V1

WEIZENBOK - 7,5%

Voor ons tweejarige bestaan brouwden wij beiden een versie van schoolfeest. Leon ontwikkelde voor zijn feestje een Weizenbok. Volmondig met toetsen van banaan en karamel. 

SCHOOLFEEST V2

DOUBLE INDIA PALE ALE - 8,5% 

Voor ons tweejarige bestaan brouwden wij beiden een versie van schoolfeest. Bryan ontwikkelde voor zijn feestje een Double IPA. Een heftigere versie van onze standaard IPA met meer hops en een grotere moutstort.

IBU: 65

EBC: 18

'T KOFSCHIP

BARREL AGED PROJECT

Naast ons vaste assortiment houden we er ook van om te experimenteren met houtlagering. We brouwen bieren om weg te leggen in verschillende soorten houten vaten. Tot op heden hebben we drie verschillende stijlen ontwikkeld:

-Rumbarrel aged Saison.

-Red Wine barrel aged Imperial Stout.

-Dark Sour Ale aged on red wine barrels.

Hou onze social media kanalen in de gaten voor nieuws over nieuwe edities

 

LA SCHIFF

BLOND - 5,5% 

In samenwerking met Tattoo koning Henk Schiffmacher & Cafe HESP ontwikkelden wij dit hoppig blond bier. Door het gebruik van een engelse giststam, Mosaic & Cascade hop heeft dit bier een zacht en fruitig karakter.

IBU: 32

EBC: 10

RUYSCH in de zomer

VINTAGE ALE - 3,8%

Samen met Scipio & Sunny van de De Ruyschkamer ontwikkelden wij deze heerlijke Session Ale. Licht in alcohol, volle body en fruitig door de Mosaic & Ekuanot hops. Let op! Dit bier is alleen beschikbaar in de Ruyschkamer.

Dat is mooi Ruyschkomen.

Verzending vanaf 6 stuks - Verzendkosten €5,75 - GRATIS vanaf €34.50,- Wij versturen op WOENSDAG 12:00 & VRIJDAG 12:00 Sluiten

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch